Logo de-vonk.nl


Al drijvend naar een film kijken.
Al drijvend naar een film kijken.

Drijf-in bioscoop voor jongeren in Nieuw-Lekkerland

Nieuw-Lekkerland - Altijd al een film willen kijken vanuit een zwembad? Zaterdagavond 8 juli kan dat! Dan houdt Sportfondsen Nieuw-Lekkerland in zwembad Schoonenburg een Drijf-in bioscoop voor jongeren van achttien jaar en ouder. De inloop is vanaf 22.30 uur en de film start om 23.00 uur.
Deelnemers nemen zelf een opblaasband, luchtbed of ander drijfmiddel mee. Hiermee drijf je op het water van het diepe bad, waar ook een film op een scherm wordt geprojecteerd. Na afloop van de film is er de mogelijkheid om met elkaar nog op te warmen en na te loungen bij een klein kampvuur. 

Het idee begon als een activiteit voor kinderen. Leroy Benschop, medewerker van Sportfondsen Nieuw-Lekkerland, vertelt: "Wij zijn de gehele zomer bezig met het uitvoeren en doorontwikkelen van activiteiten voor kinderen. Een drijf-in bioscoop leek ons erg leuk om te organiseren en dat deden we dan ook op 26 mei. Al snel hoorden we van jongeren uit de omgeving dat het hen ook wel leuk zou lijken. Vandaar dat we dit nu organiseren."

Deelname aan de activiteit kost 10 euro. Hiervoor krijg je ook een welkomstcocktail en mag je blijven voor de afterparty. Om 23.00 uur sluit het hek en mag je niet meer naar binnen, dus zorg ervoor dat je op tijd komt. Kijk voor meer informatie op www.sportfondsennieuwlekkerland.nl. 
 

Reageer als eerste

Lees ook