Logo de-vonk.nl


Aafje breidt huishoudelijke ondersteuning in de Drechtsteden uit

Aafje levert vanaf mei 2017 in het kader van de Wet maatschappelijke ondersteuning ook huishoudelijke ondersteuning in Papendrecht, Sliedrecht en Alblasserdam.

Stabiliteit
Aafje levert binnen de Drechtsteden al huishoudelijke ondersteuning in Dordrecht, Zwijndrecht, Hendrik-Ido-Ambacht en Heerjansdam. Vanaf mei 2017 biedt Aafje ook huishoudelijke ondersteuning in Papendrecht, Sliedrecht en Alblasserdam. ‘Met het oog op de toekomst is het voor Aafje interessant om naast het huidige werkgebied in de Drechtsteden ook in de aangrenzende gemeenten huishoudelijke ondersteuning te leveren’ zegt Anita van Son, directeur van Aafje Hulpthuis. Een ruimer werkgebied in de Drechtsteden zorgt mede voor meer stabiliteit in werkgelegenheid en dat wilt Aafje Hulpthuis haar medewerkers graag bieden.

Een uitkomst
Een schoon en opgeruimd huis is niet altijd vanzelfsprekend. Soms kan het zijn dat mensen (tijdelijk) niet zelfstandig het huishouden kunnen bijhouden. Anita van Son, directeur van Aafje Hulpthuis: ‘Wij willen graag zo veel mogelijk klanten de kwaliteit van onze ondersteuning laten beleven. Mocht het iemand niet lukken om bijvoorbeeld zelf te stofzuigen, bedden te verschonen of ramen te lappen, dan biedt huishoudelijke ondersteuning vanuit de Wmo een uitkomst’.

Mentaliteit
Bij Aafje draait het om de mentaliteit waarmee wij de huishoudelijke ondersteuning leveren: met aandacht, verbinding en kennis. Dit doet Aafje door te luisteren, aandacht te geven en in te spelen op de wensen van de klanten. Alles wat Aafje doet is erop gericht om mensen hun eigen leven te laten leiden. ‘Wij willen de ondersteuning bieden, die wij onze eigen familie toewensen.’ zegt Anita van Son, directeur van Aafje Hulpthuis.

Reageer als eerste
Meer berichten