Logo de-vonk.nl


Kluswedstrijd voor vaders

Alblasserdam – Klusvaders uit Alblasserdam en omstreken, kunnen zaterdag 3 juni, maandag 5 juni (2de Pinksterdag) en zaterdag 10 juni van 13.00 tot 16.00 uur bij Hornbach Alblasserdam meedoen aan de regionale voorronde van de Gouden Hamer-verkiezing. 

De uiteindelijke winnaar kwalificeert zich voor de landelijke finale op Vaderdag. Aanmelden vooraf is niet nodig en deelname is gratis.  

De winnaar komt met zijn gezicht in de hele stad te hangen! Kijk voor meer informatie op www.hornbach.nl/goudenhamer.

Landelijke finale op Vaderdag
Hoe goed ben je nog met een ouderwetse handzaag? Kun je snel schroeven? En weet je welke sleutel bij welke moer past? De vader die de zaag-, boor- en timmeropdrachten als beste volbrengt, verdient een plek in de eindstrijd op 18 juni bij Hornbach Amsterdam. Tijdens die feestelijke finale strijden uiteindelijk veertien deelnemers voor de eer om een jaar lang de titel 'Beste klusvader van Nederland' te mogen dragen.

Hornbach heeft deze Gouden Hamer-verkiezing in het leven geroepen als ode aan al die klussende vaders. Om Vaderdag extra glans te geven en deze echte mannen eindelijk eens goed in het zonnetje te zetten. De winnaar van de finale ontvangt de Gouden Hamer en vergaart landelijke roem, via billboards door het hele land en advertenties in kranten en bladen. Een echte held voor heel klussend Nederland!
 

Reageer als eerste
Meer berichten