Logo de-vonk.nl


Kinderen kunnen van alles doen tijdens de Vakantie Bijbel Week in Nieuw-Lekkerland. (Foto: Privé)
Kinderen kunnen van alles doen tijdens de Vakantie Bijbel Week in Nieuw-Lekkerland. (Foto: Privé) (Foto: Privé)

Vakantie Bijbel Week in kerk en school

Alle kinderen van 4 tot en met 12 jaar uit wijk Middelweg zijn welkom in de 'Rehoboth' kerk en school 'de Wegwijzer' in Nieuw-Lekkerland. Daar wordt van 14 tot en met 18 augustus de Vakantie Bijbel Week gehouden.

NIEUW-LEKKERLAND - Het wordt een leuke, actieve week met het thema (t)Op Survival! Kinderen kunnen een onvergetelijke Top week verwachten. Ze horen verhalen uit de Bijbel, zien een leuke sketch, ze gaan samen zingen, gezellig knabbelen & babbelen en iets leuks knutselen. De tieners hebben dit jaar een extra leuk programma. Op hun eigen basiskamp gaan ze ontwerpen en bouwen en dat wordt uiteraard ook uitgeprobeerd op het water met een race tegen elkaar. De hele week rijdt de bakfiets en trapfiets door de wijk. Wie mee wil, moet zorgen dat hij of zij om 9.00 uur bij de halte aan de kruising van de Middelweg of bij het speeltuintje aan de Roerdomp staat, zodat er meegelopen kan worden.

De ochtenden duren van 9.15 tot 11.45 uur. Op vrijdag zijn alle ouders en belangstellenden vanaf 11.30 uur welkom om de week af te sluiten. Woensdagochtend zijn er vanaf 10.00 uur spelletjes op het sportveld en 's avonds wordt er voor iedereen vanaf 12 jaar en ouder om 19.00 uur een volleybaltoernooi gehouden in de speeltuin te Kinderdijk. Zaterdag 12 augustus wordt er om 14.00 uur een VBW middag gehouden voor 'anders begaafden.' Voor meer informatie zie: facebook.com/VBWnieuwlekkerland of bel 0184-683112.

Alle kinderen van 4-12 jaar uit wijk Dorp zijn welkom in en om 'Onder de Wiek', Torenmolen 1. Ook dit jaar rijden vanaf 9.15 uur een oude tractor en de oude brandweerwagen door de wijk. In de wijk verspreid zal er een aantal haltes zijn. Kinderen kunnen bij een halte wachten en met elkaar naar 'Onder de Wiek' komen. Ze komen bij elkaar op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag. Er wordt begonnen om 9.45 uur en gestopt om 12.00 uur. Het thema van de week is 'Op reis!'. Rond dit thema worden er allerlei activiteiten gehouden. Voor de tieners is er in een tent achter 'Onder de Wiek' een apart programma met onder meer . leuke spellen. Zoals al jaren de gewoonte is, is er dit jaar op maandag weer voor alle kinderen een lekker ijsje.

Op vrijdagavond 18 augustus van 19.00 tot 20.00 uur is er in 'Onder de Wiek' nog een bijeenkomst waar ook ouders en opa's en oma's naartoe mogen komen. Na afloop van die bijeenkomst is er nog tijd voor ontmoeting met koffie, thee, limonade en iets lekkers. Zondagmorgen 20 augustus is er van 9.55 tot 11.30 uur in de Dorpskerk, Lekdijk 118 nog een afsluitende dienst.

Reageer als eerste
Meer berichten