Logo de-vonk.nl


Foto: Onbekend

Bijbelonderwijs At Home vanaf september

OUD-ALBLAS - Han en Anneke Waardenburg uit Oud-Alblas organiseren vanaf september weer Bijbel onderwijs At Home. Dit praktische Bijbel onderwijs zal plaats vinden in de vorm van vier praktische Bijbel cursussen.

Deze worden tweewekelijks gegeven in de periode van september 2017 tot juni 2018. Het doel van de lessen is kinderen van God, in kleine groepen van maximaal 12 mensen, toerusten tot sterke gelovigen. 

Cursus 1, 'Het Fundament' bevat het eerste onderwijs over Christus. Aan de orde komen onder anderen bekering en geloof. De cursus wordt gedurende circa 18 maandagavonden gegeven door Rien de Smit. De tweede cursus heet 'Heiliging' en gaat over groeien naar het beeld van Christus. Ook deze cursus bevat 18 lesavonden, en wordt gegeven door Han Waardenburg. In de derde cursus wordt onderwijs gegeven aan volwassen gelovigen. Aan de orde komen onder anderen volharding en opwassen in het geloof. De cursus wordt gedurende ca. 15 donderdagavonden gegeven door Wim Wendt. Tenslotte geeft lerares Annemarie Bom van Stichting Reshiet de Aleph-cursus Bijbels Hebreeuws. Deze cursus wordt vanaf 11 januari twee wekelijks gegeven op 8 donderdagavonden.

De kosten van de eerste en tweede cursus bedragen 15 euro totaal. Voor de derde cursus is de bijdrage een vrije gift voor stichting Het Fundament. De cursus Bijbels Hebreeuws kost 115 euro en 29,50 euro voor het lesboek. Zie voor meer informatie: www.bijbelonderwijsathome.nl en www.facebook.com/bijbelonderwijsathome 

Reageer als eerste
Meer berichten