De Verhuisfamilie is op zoek naar vrijwilligers die houden van plannen en organiseren. (Foto: pr)
De Verhuisfamilie is op zoek naar vrijwilligers die houden van plannen en organiseren. (Foto: pr)

Stichting De Verhuisfamilie zoekt extra vrijwilligers

Stichting De Verhuisfamilie is per direct op zoek naar extra vrijwilligers die als coördinator aan de slag willen.

ALBLASSERDAM - De stichting coördineert verhuizingen voor mensen die daar zelf de financiële middelen en het sociale netwerk niet voor hebben. Daarbij wordt er samengewerkt met vrijwilligers-
organisaties en Erkende Verhuizers. Na de vorige oproep van De Verhuisfamilie zijn er twee vrijwilligers aan de slag gegaan. Om het grote aantal aanvragen te kunnen behandelen is de stichting op zoek naar meer vrijwilligers die ongeveer 8 uur in de week beschikbaar zijn. Het doel van De Verhuisfamilie is om mensen te helpen die niet meer in hun eigen huis kunnen blijven wonen, bijvoorbeeld omdat het te duur is geworden of niet meer toegankelijk is vanwege een beperking. De 'familie' coördineert de gehele verhuizing. De vrijwilliger neemt de aanvragen van hulpverleners in behandeling en coördineert vervolgens de verhuizing. De Verhuisfamilie heeft daarvoor een goed opgebouwd netwerk van vrijwilligersorganisaties en erkende verhuisbedrijven.

Voor deze vrijwilligersfunctie is de organisatie zoek naar een echte regelneef. Er is bij de stichting een werkplek (computer en telefoon) beschikbaar op het kantoor in Alblasserdam. De nieuwe vrijwilliger wordt goed ingewerkt.

Meer info of aanmelden: 078 699 0333, verhuisfamilie@mondial-movers.nl of www.verhuisfamilie.nl.

Meer berichten