Logo de-vonk.nl

L&N Smit's Stichting houdt Winterfair

Nieuw-Lekkerland - De L&N Smit's Stichting houdt op zaterdag 9 december haar Winterfair. De organisatie belooft een gezellige dag in 't Waellant waar van alles te zien, te doen en te beleven valt. Kramen met brocante, handwerk, bloemstukjes etc. Daarnaast zijn er een aantal maatschappelijke organisaties die zich die dag promoten. De kerstman deelt mandarijnen uit, er is een springkussen en liefhebbers kunnen een rondje meerijden in een van de legertrucks van de TRIS (voormalige Troepenmacht In Suriname).

In de ochtend is er tweemaal een optreden van schipperskoor 'De Pontonniers'. In de middag verzorgt Muziekvereniging Apollo de muzikale omlijsting met een kerstconcert. Verder zijn er prijzen te winnen bij het Rad van Avontuur. Een rollator behendigheidsloop wordt gehouden met senioren. Schroom niet en doe mee, roept de organisatie op. Bezoekers kunnen meedoen met een sjoelcompetitie en sjoelen dan om de L&N Smit's sjoelbokaal.

Eten en drinken is er ook: koffie/thee met cake of huisgemaakte appeltaart, soep met diverse broodjes, saté of een hamburger, frisdrank en meer.

De fair wordt gehouden van 09.30 tot 16.00 uur. De opbrengst is bestemd voor het ontbrekend bedrag van het aangeschafte fietslabyrint en de aanschaf van een Trippelstoel.

Meer berichten
Shopbox