Logo de-vonk.nl

Weer Kerstsaam

Alblasserdam - Stichting Welzijn Alblasserdam, Cultureel Centrum Landvast en de Voedselbank slaan evenals voorgaande jaren de handen ineen om het evenement Kerstsaam te organiseren. Kerstsaam zal dit jaar plaats vinden op zaterdag 23 december. Dit evenement is speciaal voor mensen die de kerstperiode niet zo gezellig vinden omdat zij bijvoorbeeld geen familie (in de buurt) of geen financiële ruimte hebben.

Ten opzichte van vorig jaar vindt het nu een dag eerder plaats, namelijk op 23 december. Het belooft een gezellige avond te worden. De organisatoren zouden graag zien dat iedereen Kerst kan beleven als een mooie tijd van samenzijn, lekker eten en gezelligheid. Het uitgebreide driegangendiner is voor een groot deel beschikbaar gesteld door de lokale Albert Heijn. Daarbovenop zorgt Braanker Logistics voor een prachtige sponsoring in de vorm van cadeaus voor alle deelnemers. Wat voor cadeaus dat zijn, blijft natuurlijk nog een verrassing. De lokale Primera verkoopt al enkele weken de handgemaakte kaarten van Stichting Welzijn Alblasserdam, waarvan de opbrengst ook naar Kerstsaam gaat.

Kerstsaam is voor de deelnemers geheel kosteloos en wordt gerealiseerd door middel van sponsoring en giften. Mocht u bruikbare knuffels, speelgoed, kerstpakketten of andere cadeaus willen doneren, kan dat via het kantoor van Stichting Welzijn Alblasserdam aan de Cortgene 20. Aanmelden voor het evenement kan tot en met 15 december.

Neem voor meer informatie contact op via 078 20 21 22 0 of info@stichtingwelzijnalblasserdam.nl.

Meer berichten
Shopbox