Logo de-vonk.nl


Soli Deo Gloria geeft zaterdag het traditionele nieuwjaarsconcert. (Foto: pr)
Soli Deo Gloria geeft zaterdag het traditionele nieuwjaarsconcert. (Foto: pr) (Foto: pr)

Nieuwjaarsconcert Soli Deo Gloria in Weense sferen

Alblasserdam - Chr. Muziekvereniging Soli Deo Gloria Alblasserdam geeft zaterdag 6 januari het traditionele Alblasserdamse nieuwjaarsconcert.

Vanaf 15.15 uur is iedereen van harte uitgenodigd om elkaar onder het genot van een door de vereniging aangeboden drankje elkaar in een ongedwongen en gezellige sfeer te ontmoeten. Vanaf 15.30 uur vullen de klanken van het fanfare orkest van Soli Deo Gloria onder leiding van dirigent Jurgen Nab de grote zaal van Landvast. Er wordt een overbekend programma gebracht zoals dat ook bekend is van het nieuwjaarsconcert van de Wiener Philharmoniker op nieuwjaardag.

Programma

Op het programma staan overbekende titels zoals: An der schönen blauen Donau en de Kaiser Walzer van componist Johann Strauss. Het orkest blijft in Weense sferen met muziek uit de bekende musical "Elizabeth". Samen met de leerlingen van opleidingsorkest Solide wordt de Suite Symetrique uitgevoerd. Het orkest besluit het concert met de polka Prager Gassen van Jaroslav Zeman.
Het concert duurt een klein uurtje en is daarmee ook uitermate geschikt om kinderen kennis te laten maken met deze muziek.

Reageer als eerste
Meer berichten


Shopbox