Sport-Fit is geen vereniging maar een groep volwassenen die onder deskundige begeleiding op de donderdagavond anderhalf uur sporten. (Foto: Privé)
Sport-Fit is geen vereniging maar een groep volwassenen die onder deskundige begeleiding op de donderdagavond anderhalf uur sporten. (Foto: Privé) (Foto: Privé)

Sport-Fit weer van start in Sporthal de Klipper

NIEUW-LEKKERLAND - Aan het begin van het nieuwe jaar hebben veel mensen goede voornemens en een ervan is te gaan sporten. Vaak is de vraag waar dat te gaan doen.

Hebt u zin in sport? Wilt u meer gaan bewegen? Houdt u van afwisseling? Zoekt u een gezellige en ontspannen sfeer? Wilt u verder geen verplichtingen? Op al deze vragen krijgt u antwoord wanneer u een keertje komt meedoen met sporten bij Sport-Fit.

Sport-Fit is geen vereniging maar een groep volwassenen die onder deskundige begeleiding op de donderdagavond anderhalf uur sporten. Sfeer en sportiviteit is het meest belangrijk. Iedereen kan op zijn of haar eigen niveau actief meedoen. Speciale vaardigheden zijn niet nodig.

Er wordt elke donderdagavond gesport in Sporthal de Klipper van 20:15 uur tot 21:45 uur. Iedere les start met een warming-up, waardoor de kans op blessures zo laag mogelijk gehouden wordt. Hier horen ook kracht-, rek-en-strekoefeningen bij. Na de warming-up spelen de deelnemers een partijvorm van een sport, zoals basketbal, hockey, handbal, et cetera. Deze worden vaak gespeeld met aangepaste regels en/of materiaal, om de toegankelijkheid laag te houden. Winnen is niet belangrijk maar wel op een sportieve en intensieve manier bezig zijn. De les wordt iedere week afgesloten met een partijtje volleybal.

De lessen zijn voor volwassenen, zowel mannen als vrouwen, van alle leeftijden. Mocht u interesse hebben dan kunt u vrijblijvend kennis maken door een keer gratis mee te sporten. Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met Jaap Den Besten door te bellen naar 0184-682335.

Meer berichten