Spinning Streefkerk. (Foto: John den Besten)
Spinning Streefkerk. (Foto: John den Besten)

Streefkerkers beginnen 2018 heel goed

Streefkerk - Op het Kerkplein in Streefkerk is zaterdag 6 januari 200 uur gespind voor een Streefkerks goed doel: de dagbesteding van het Thomashuis.

Door de sportscholen uit Groot Ammers en Ameide en transportbedrijven uit Groot Ammers en Ridderkerk kon er op 35 spinfietsen gefietst worden. De bedoeling van dit event was de inwoners de saamhorigheid laten beleven en dat is gelukt! De voetbal verplaatste zijn nieuwjaarsreceptie naar de vrijdagavond om iedereen deel te kunnen laten nemen.

Deelnemers van 9 tot en met 68 jaar hebben meegedaan, vier voetbalelftallen waren vertegenwoordigd, de kerkenraad, een damestennisteam, zangkoren, vrienden en familie, iedereen kon mee doen. Het laatste uur hebben de bewoners van het Thomashuis, hun begeleiding en familie ook mee gedaan wat een geweldig feest-spin-uur is geworden.

Mede door de overweldigende bijdrage van de middenstanders uit Streefkerk, Nieuw-Lekkerland en Groot Ammers, banken, notaris, bouwbedrijf, timmerfabriek en particuliere giften is de uiteindelijke opbrengst opgelopen tot 5365,11 euro. "Een mooi bedrag: Waar een klein dorp groot in kan zijn!"

Meer berichten