Andrea Keller, zangeres van Don't Explain, met bassist Henk Kok. (Foto: Privé)
Andrea Keller, zangeres van Don't Explain, met bassist Henk Kok. (Foto: Privé) (Foto: Privé)

Live Music Café met Multi-Music en Don't Explain

Zondag 11 februari organiseert de band Multi-Music weer het Live Music Café in Cultureel Centrum Landvast in Alblasserdam.

ALBLASSERDAM - Deze keer is als gast het Jazzcombo Don't Explain om een aantal bekende Jazznummers ten gehore te brengen met als solisten: zangeres Andrea Keller, vibrafonist Sandro Estourgie en saxofonist Ben Coenraads. Bassist Henk Kok, drummer Jack Weijts en pianist Martin Boskamp zorgen voor de begeleiding. Multi-Music is er natuurlijk zelf ook en gaat zich steeds meer richten op bekende zangnummers die in de loop der jaren steeds een belangrijker deel van het programma zijn geworden. Zangeres Iris Boermans en zanger Dennis van Aarssen zijn er natuurlijk ook, met een aantal nieuwe nummers van o.a. Amy Winehouse, Charles Aznavour, John Lennon en Santana.

Voor het jazzy solowerk is Sandro Estourgie er weer op de vibrafoon, terwijl de muzikale begeleiding, zoals altijd, weer in handen is van muzikaal leider Martin Boskamp op piano, Simon Dekker op gitaar en Marcel Perik op contrabas. Aangezien Peter Boermans op vakantie is wordt zijn partij, deze keer overgenomen door Jack Weijts de drummer van Don't Explain. Het Live Music Café is dit winterseizoen ook nog in Landvast op zondag 11 maart samen met violist Nathan Hol en klarinettist Peter Habraken. Het muzikale programma loopt van 15.00 tot 18.00 uur. Toegang altijd gratis.

Meer berichten