De eerste paal van de appartementen Hof en Singel is donderdag de grond in gegaan. (Foto: pr)
De eerste paal van de appartementen Hof en Singel is donderdag de grond in gegaan. (Foto: pr) (Foto: pr)

Eerste paal geslagen voor Hof en Singel

Alblasserdam - Projectontwikkelaar Herkon gaf donderdag 8 februari het officiële startsein voor de bouw van de vierde en laatste fase van het project Hof en Singel in Alblasserdam. Deze fase bestaat uit de nieuwbouw van een appartementencomplex met 23 woningen, gelegen aan de Esdoornlaan.

Om dit moment te vieren heeft wethouder Peter Verheij in aanwezigheid van de kopers en andere betrokkenen de eerste paal geslagen en daarmee het officiële startsein geven.
Het appartementencomplex is de jongste uitbreiding op de eerdere fasen en geldt als sluitstuk van het project Hof en Singel. De gekozen materialisatie sluit goed aan bij de woningen uit de vorige fasen. Met maar drie bouwlagen en vier in het midden, voegt het zich mooi in de omgeving.

De 26 appartementen bieden voor elk wat wils. Er zijn grotere drie- of vier-kamerappartementen of compactere twee kamerappartementen, voorzien van een dakterras, balkon of tuin.
Architectenbureau Van der Padt & Partners is verantwoordelijk voor het ontwerp van de woningen, de bouw van de woningen wordt uitgevoerd door Bouwonderneming Stout uit Hardinxveld-Giessendam.

Naar verwachting wordt het complex in het vierde kwartaal van dit jaar aan de bewoners opgeleverd.

Meer berichten