CJG blij met tijdelijke locatie bij 't Nokkenwiel

Alblasserdam - Het Alblasserdamse Centrum van Jeugd en Gezin (CJG) heeft een nieuwe tijdelijke locatie gevonden bij basisschool 't Nokkenwiel aan Zeelt nummer 2. Maandag opende wethouder Dorien Zandvliet de locatie officieel.

Door Anja Helmink

"Het was de bedoeling dat het CJG in het vernieuwde DOC 11 zou komen, maar dat is nog niet klaar. Daarom zijn we blij, dat we dankzij 't Nokkenwiel een goede tijdelijke oplossing gevonden hebben. We vinden het belangrijk om in ons eigen dorp een CJG te hebben. Er is veel werk verzet hier." Bij binnenkomst in het CJG is zelfs een heuse kunstexpositie te bewonderen. Mevrouw Monster exposeert als eerste, maar het is de bedoeling om de expositie elke twee maanden te wisselen. Jeugdprofessional Jacco kwam op het idee tijdens het doen van huisbezoeken. "Ik zag bij mensen soms zelfgemaakte kunst aan de muren en dacht: daar kunnen we wel iets mee doen." De medewerkers van het CJG zijn blij met hun nieuwe locatie. Hij is midden in het dorp en er is genoeg parkeergelegenheid bij de kerk.
Het CJG is van 9.00 tot 17.00 uur geopend. Mensen kunnen een afspraak maken voor het consultatiebureau, maatschappelijk werk, jeugdteam en de schoolarts. Het WMO loket is elke morgen van 9.00 tot 12.00 uur open en verder op afspraak.(078-7706190). Voor aanmelden of exposeren: 078-6445200 of alblasserdam@jeugdteamszhz.nl. Zie ook: www.cjgalblasserdam.nl

Meer berichten