Presentatie over dementie in Alblashof

Alblasserdam - Tineke van Sleen, auteur en zorgspecialist dementie geeft vrijdag 23 februari van 14.00 tot 16.00 uur de presentatie 'Communiceren met mensen met Dementie' bij het Inloophuis Dementie in zorgcentrum De Waard Inn in De Alblashof. Tineke van Sleen vertelt vanuit haar ervaring en studies over communicatie met mensen met dementie. Haar sleutelwoorden zijn optimisme, vrijheid, humor en relativering. Dit is terug te vinden in haar wijze van presenteren. Tineke vertelt over de ernst van de ziekte en legt op een duidelijke wijze uit wat dementie is. Door middel van oefeningen en heldere taal geeft zij handvatten voor communicatie met dementerenden. Een aanrader voor een ieder die hiermee te maken heeft.
Aan de presentatie zijn geen kosten verbonden, in de pauze wordt koffie en thee geschonken. Tineke van Sleen is auteur van het boek 'Last van vergetelijkheid'. Na afloop is er de mogelijkheid dit boek te kopen en te laten signeren.
Het inloophuis is gevestigd in De Waard Inn, Alblashof 1a te Alblasserdam. Het inloophuis is geopend iedere maandag van 10.00 tot 12.00 uur en iedere vrijdag van 14.00 tot 16.00 uur.

Meer berichten