Will Benard van De Verhuisfamilie. (foto: pr)
Will Benard van De Verhuisfamilie. (foto: pr)

Verhuisfamilie op zoek naar een echte regelneef

Alblasserwaard - Stichting De Verhuisfamilie is op zoek naar een extra vrijwilliger die als coördinator aan de slag wil gaan. De stichting helpt mensen die noodgedwongen moeten verhuizen, maar daar niet de financiële middelen en het netwerk voor hebben. Er wordt een echte regelneef gezocht.

De coördinatoren die momenteel al voor de stichting werken, merken hoeveel voldoening het geeft om mensen op deze manier te kunnen helpen. Dat blijkt ook wel uit de reacties. "Wat zijn wij goed geholpen door De Verhuisfamilie. Zonder de hulp van de stichting was het nooit gelukt", liet een hulpverlener na afloop weten. De stichting helpt op deze manier bijvoorbeeld mensen die door hun gezondheid noodgedwongen moeten verhuizen.

Een aanvraag voor een verhuizing kan uitsluitend ingediend worden door een hulpverlener. Aangezien er veel aanvragen binnen komen is de stichting op zoek naar een extra vrijwilliger als coördinator. Het aantal uur is in overleg te bepalen, waarbij er gestreefd wordt naar ongeveer 16 uur per maand. De dagen en tijden dat er gewerkt wordt, worden onderling afgestemd.

De stichting werkt vanuit een kantoor in Alblasserdam. Meer informatie of aanmelden: 078 699 0333 of contact@verhuisfamilie.nl. Meer informatie is te vinden op:

www.verhuisfamilie.nl

Meer berichten