Klarinettist Peter Habraken en violist Nathan Hol. (Foto: Privé)
Klarinettist Peter Habraken en violist Nathan Hol. (Foto: Privé) (Foto: Privé)

Live Music Café met Nathan Hol en Peter Habraken

ALBLASSERDAM - Zondag 11 maart organiseert de band MultiMusic weer, voor laatst in dit winterseizoen, het Live Music Café in Cultureel Centrum Landvast in Alblasserdam.

Deze keer zijn als gasten violist Nathan Hol en klarinettist Peter Habraken uitgenodigd. Zij brengen samen met Martin Boskamp op accordeon en Erwin Huigen op contrabas een aantal speciaal gearrangeerde nummers voor een akoestisch kwartet met grotendeels bekende nummers. MultiMusic is er natuurlijk zelf ook en gaat zich steeds meer richten op bekende zangnummers die in de loop der jaren steeds een belangrijker deel van het programma zijn geworden. Uiteraard allemaal nummers die heel goed passen in de gezellige sfeer van het Live Music Café.

Zangeres Iris Boermans is dit keer de enige die de zang voor haar rekening neemt met diverse Engelstalige en Nederlandstalige nummers uit haar uitgebreide repertoire. Voor het jazzy solowerk is Sandro Estourgie er weer op de vibrafoon, terwijl de muzikale begeleiding weer in handen is van muzikaal leider Martin Boskamp op piano, met Simon Dekker op gitaar en Peter Boermans op drums. Marcel Perik is op vakantie maar wordt vervangen door Erwin Huigen op contrabas.

Het Live Music Café wordt meestal druk bezocht door jong en oud, in een gezellige en ongedwongen sfeer met lekker in het gehoor liggende muziek,  een praatje, een drankje en voor sommigen zelfs een dansje! Het Live Music Café is dit winterseizoen voor het laatst en wordt in de zomermaanden verhuisd naar het terras van restaurant De Kat in de Wilg in Oud Alblas. Zodra de datums bekend zijn worden die bekend gemaakt via de regionale bladen.

Het muzikale programma loopt van 15.00 tot 18.00 uur. Toegang voor het Live Music Café  is altijd gratis.

Meer berichten
Shopbox