De fanfare brengt onder leiding van dirigent Jurgen Nap een afwisselend programma. (Foto: Privé)
De fanfare brengt onder leiding van dirigent Jurgen Nap een afwisselend programma. (Foto: Privé) (Foto: Privé)

Lenteconcert van Soli Deo Gloria op 24 maart

Christelijke muziekvereniging Soli Deo Gloria Alblasserdam organiseert op zaterdag 24 maart het jaarlijkse Lenteconcert in cultureel centrum Landvast.

ALBLASSERDAM - Het concert vangt aan om 20.00 uur en de entree bedraagt 5 euro voor volwassenen en 3,50 euro voor kinderen beneden 12 jaar. Tijdens dit concert zullen het fanfareorkest o.l.v. dirigent Jurgen Nab en de Melody Percussion Band (MPB) o.l.v. Theo Vet optreden. Kaarten worden verkocht aan de zaal, het concert wordt gehouden in zaal Royaal. De fanfare brengt onder leiding van dirigent Jurgen Nap een afwisselend programma waarin naast klassiek repertoire zoals Donec Iterum Conveniant van Anton Weeren ook ruimte is voor muziek uit de musical "The woman in White" van Andrew Lloyd Webber.

Purcell variations van Kenneth Downie maken de muzikale uitvoering die zich kenmerkt door verschillende muziekstijlen compleet. Een geheel andere sound kan het publiek horen van de Melody Percussion Band. Zij bespelen hun instrumentarium onder leiding van dirigent Theo Vet. De opleidingsorkesten van de vereniging treden 's middags op tijdens hun eigen "youth in concert". Dit concert start om 14.30uur in Landvast en is vrij toegankelijk. Tijdens youth in concert spelen de leerlingen individueel en in gezamenlijk verband in opleidingsorkest Solide onder leiding van Ivo Kouwenhoven of in SoliD onder leiding van Bert Slingerland.

Meer berichten
Shopbox