Foto: Anja Helmink

Week afsluiten bij Bubbles & Business

Alblasserdam - Binnenkort is het zover en kunnen mensen op vrijdagmiddag de werkweek afsluiten in de sfeervolle bar van Le Barrage aan de Dam in Alblasserdam. De vrijdagmiddagborrel is een initiatief van digitaal bureau FFWD aan Cortgene 7 in Alblasserdam. Barbera Struis en Linda Huijgen van FFWD vertellen graag meer over het initiatief, waarvan de aftrap zal plaats vinden op vrijdagmiddag 16 maart.

Door Anja Helmink

Barbera vertelt dat het idee ontstond, doordat zij en haar collega's een vrijdagmiddagborrel misten in Alblasserdam. "Het leek ons leuk om de week op een ontspannen manier met gelijkgestemden af te kunnen sluiten. Met FFWD zorgen we voor online interactie tussen organisaties en hun markt. Het leek ons leuk om nu bedrijven en 'young professionals' juist ook offline met elkaar in contact te brengen. Daarom starten we als FFWD met een gezellige vrijdagmiddagborrel, met name bedoeld voor 'young professionals'. Als het aanslaat, willen we deze een aantal keren per jaar organiseren."

"Vorig jaar kwamen wij al in contact met Chaim Uvero van Le Barrage en ook hij was direct enthousiast. Le Barrage heeft precies de uitstraling die wij zochten voor dit event", vertelt Barbera. "Hierdoor brengen we ons initiatief meteen al op een bepaald niveau, chic maar niet té. De borrel is vrij toegankelijk en vindt plaats in de ruime bar op de benedenverdieping. 's Zomers kunnen mensen bij mooi weer doorschuiven naar het terras."

De dames zijn blij te kunnen vertellen dat de eerste geluiden heel positief zijn. Via Facebook hebben al ruim 200 mensen aangegeven geïnteresseerd te zijn. Ook hebben mensen zich al ingeschreven via de website. Als zij zich inschrijven krijgen zij automatisch alle updates rond dit event én komende events in hun mailbox.
Linda: "Om dit concept nog beter vorm te geven hebben we twee andere Alblasserdamse bedrijven, Visser Media & Design en Peter Lodder Fotografie, gevraagd om hier als partners in te stappen. Met deze ondernemers werken we al naar volle tevredenheid met enige regelmaat samen. Zij waren meteen enthousiast en sloten zich graag aan." Visser Media & Design zal de video content rondom de borrel op zich nemen en Peter Lodder verzorgt de gehele fotografie. "Samen zijn we sterk", zeggen de dames enthousiast. "Dat is meteen een mooi voorbeeld van wat we willen bereiken. We willen de krachten bundelen, verbinding zoeken en lokale partijen met elkaar in contact brengen."
Op 16 maart is iedereen van 16.00 tot 19.00 uur hartelijk welkom. Aanmelden kan (hoeft niet) via de site: https://bubbles-and-business.nl.

Meer berichten
Shopbox