Aldi Nieuw-Lekkerland heropent op vrijdag 16 maart

Nieuw-Lekkerland - De vernieuwde Aldi-vestiging aan de Planetenlaan in Nieuw-Lekkerland gaat op vrijdag 16 maart om 8.30 uur feestelijk open voor het publiek. De opening wordt verricht door filiaalleidster Gijsje Bouwmeester.

Het wordt een bijzondere opening. Het assortiment is verrassend en vernieuwend. In de winkel ligt de nadruk op veel verse producten zoals vlees, vis, groente en fruit. Ook wordt de hele dag brood vers afgebakken.


In verband met de verbouwing is het filiaal vanaf woensdagavond 7 maart gesloten. De verwachting is dat het op de openingsochtend een gezellige drukte wordt: de eerste 400 klanten krijgen bij aankoop van minimaal 20 euro aan boodschappen een tas met kraskaart en gegarandeerd een prijs. Op de kraskaart staat de prijs vermeld: bijvoorbeeld een tablet, een professionele gasbakplaat of een tegoedbon ter waarde van 250 euro. Voor klanten die geen prijzentas meer kunnen krijgen, is er -zolang de voorraad strekt- een gratis herbruikbare Aldi-tas.

Filiaalleidster Gijsje Bouwmeester is enthousiast: "Wij zijn als team bijzonder trots om in dit mooie nieuwe filiaal te mogen werken. Iedereen gaat verrast worden. Alleen al door de lekkere verse broodjes! Met veel aandacht voor verse producten en een ruime winkel "nieuwe stijl" kunnen we de klant nog beter bedienen. Wij zijn in ieder geval klaar voor een mooie toekomst in Nieuw-Lekkerland. Wij heten iedereen van harte welkom."

Om klanten extra te verwennen, staat er op de openingsdag een Foodtruck op de parkeerplaats. Daar worden heerlijke gerechtjes bereid. Klanten kunnen gratis lekkere hapjes proeven. De gerechtjes zijn vers klaargemaakt met de producten van Aldi. Rondom de opening zijn er diverse proeverijen in de winkel.

Voor Aldi is duurzaamheid een belangrijke pijler. Niet alleen zijn er steeds meer biologische en Fairtrade producten in de schappen te vinden, ook wordt nagestreefd om de filialen zo duurzaam mogelijk in te richten. De winkel is een zeer energiezuinig pand. De restwarmte van koeling wordt gebruikt om de winkel te verwarmen en er is geen gasaansluiting. Tijdens de bouw is gebruik gemaakt van duurzame bouwmaterialen. Alle binnen- en buitenverlichting is LED. Papier en folie worden 100% gerecycled.

Bij de bouw zijn regionale leveranciers, installateurs en aannemers betrokken geweest.

De nieuwe winkel aan Planetenlaan 80a in Nieuw-Lekkerland beschikt over zo'n 120 gratis parkeerplaatsen. De openingstijden zijn van maandag tot en met donderdag van 08.00 tot 20.00 uur, op vrijdag van 08.00 tot 21.00 uur en op zaterdag van 08.00 tot 20.00 uur.

Meer berichten
Shopbox