Het is een open thema avond waarbij alle geïnteresseerden van harte welkom zijn. (Foto: Privé)
Het is een open thema avond waarbij alle geïnteresseerden van harte welkom zijn. (Foto: Privé) (Foto: Privé)

Bijeenkomst mobiliteit en bereikbaarheid in Landvast

Op woensdagavond 14 maart organiseert VVD Merwedrecht een thema avond met als onderwerp mobiliteit en bereikbaarheid in de regio met daarin als hoofdaders de N3, A15 en A16. 

ALBLASSERDAM - Onder andere door de VVD gaat er de komende jaren flink gewerkt worden aan voornoemde wegen om de regio bereikbaar te houden. Zo wordt de A15 vanaf Sliedrecht-West driebaans doorgetrokken tot de Peulensluis nabij Hardinxveld-Giessendam. De vraag hierbij is natuurlijk wat gaan de werkzaamheden door deze wegverbreding betekenen voor de regio.

Wordt deze dan nog onbereikbaarder dan het nu al is af en toe? En wat gebeurt er met de verbreding van de A15 tot aan Hardinxveld-Giessendam? Ook de N3 en A16 gaan op de schop. Wat heeft dit voor een effect? Tijdens de thema avond wordt er uitleg gegeven over dit proces door onder andere Floor Vermeulen en nog een aantal andere statenleden van provincie Zuid-Holland en andere betrokken partijen. Deze thema-avond zal plaatsvinden in Landvast in Alblasserdam.

Het is een open thema avond waarbij alle geïnteresseerden van harte welkom zijn. De inloop is vanaf 19:45 uur. De thema avond start om 20:30 uur.

Meer berichten
Shopbox