De hele markt draait op vrijwilligers. (Foto: Privé)
De hele markt draait op vrijwilligers. (Foto: Privé) (Foto: Privé)

30ste rommelmarkt bij Maranathakerk Nieuw-Lekkerland

NIEUW-LEKKERLAND - Op zaterdag 14 april organiseert de Maranathakerk voor de 30ste keer een rommelmarkt in Nieuw-Lekkerland.

Deze markt zal gehouden worden van 09.00 tot 15.30 uur in en rondom het kerkgebouw aan de Mattenbies. Wie de markt komt bezoeken zal zeker alle succesnummers van voorgaande jaren aantreffen: kunst & kitsch, de goed gesorteerde boekenkraam, mooie lampen, geteste elektrische apparaten, glanzend glaswerk, kleding wat nog prima een tweede ronde mee kan, potten, pannen en heel veel speelgoed. Het uitgebreide deels overdekte meubelplein is altijd druk bezocht en met de eigen bezorgdienst kan de kerk uw aangekochte meubelen tegen een vergoeding thuisbezorgen in de regio. Uiteraard is alles weer goed gesorteerd en gepresenteerd.
De markt biedt volop decoraties en cadeau-ideeën: bloemstukken, woondecoraties, sieraden, tassen en een grote keuze aan zelfgemaakte handwerkartikelen. Deze editie is ook de Wereldwinkel weer te gast met een kraam vol met informatie en producten.

Tijdens het rondneuzen op de markt draait de hele dag het rad van avontuur. Daarbij zijn voor jong en oud prachtige prijzen te winnen! Zowel binnen als buiten wordt er allerlei lekkers verkocht: verse oliebollen, patat, hamburgers, soep en heerlijke broodjes. Bent u moe geworden van het rondneuzen op deze gezellige markt? Drink dan gezellig een kopje koffie of thee met zelfgemaakte cake of koek.

De jeugd kan zich verder vermaken met vele activiteiten zoals schminken, grabbelen, enveloppen trekken, touwtje trekken en nog vele meer. Kortom een leuk evenement voor het hele gezin. Met de jaarlijkse rommelmarkt steunt de Maranathakerk diverse goede diaconale doelen. Daarnaast is gedeelte van de opbrengst bestemd voor de instandhouding van de eigen kerkelijke gemeente. De gehele markt draait op vrijwilligers.

Van dinsdag 10 tot en met donderdag 13 april kunnen inwoners uit de Gemeente Molenwaard en Alblasserdam nog bruikbare spullen afgeven bij de Maranathakerk in Nieuw-Lekkerland. Het kerkgebouw aan de Mattenbies 1 is geopend van 9.00 tot 17.00 uur en van 19.00 tot 21.30 uur.

Meer berichten