90 jaar Graafstrooms Fanfare

Molenaarsgraaf - Graafstrooms Fanfare is druk bezig met de voorbereidingen voor het jubileumconcert en feestavond op woensdag 25 april in de feesttent van de Oranjevereniging Juliana Molenaarsgraaf-Brandwijk. De Feesttent staat op het parkeerterrein van de firma van Wijgerden aan de Polderweg-Oost 16 te Molenaarsgraaf.

De avond wordt om 20.00 uur door de beschermheer van Graafstrooms Fanfare, burgemeester Dirk van der Borg, geopend en naast het orkest en de slagwerkgroep neemt de bekende band Niks aan de Zeis een deel van de avond voor zijn rekening. Het orkest van Graafstrooms Fanfare begeleidt ook zangeres Rosalie Stuij bij een aantal bekende stukken.

Inmiddels is bekend dat radio-/TV- presentator en videoproducer Peter Plaisier uit Bleskensgraaf het programma gaat presenteren. Het orkest en de slagwerkgroep van de vereniging zijn voor deze gelegenheid uitgebreid met tal van oud-leden van Graafstrooms Fanfare en muzikanten van collega-muziekverenigingen uit de regio.

In dezelfde week begeleidt GF op Koningsdag, vrijdag 27 april, de aubades in Bleskensgraaf (9.00 uur) en Wijngaarden (10.00 uur) en vieren de ouderen in het verzorgingscentrum van de ASVZ aan de Koolmeesstraat in Bleskensgraaf altijd weer met veel plezier hun eigen aubade die GF daar tegen 11.00 uur gaat verzorgen. Voorafgaande aan het jubileumconcert bijt het jeugdorkest van Graafstrooms Fanfare, Dynamica het spits af met een gezamenlijk Oranjeconcert met Chr. Kinderkoor Jonge Klanken op vrijdag 20 april in de Hervormde kerk in Molenaarsgraaf. Zie voor meer informatie de website www.graafstroomsfanfare.nl/agenda.

Meer berichten