Dat wordt weer lekker zingen! (Foto: Cees van Meerten - FotoExpressie)
Dat wordt weer lekker zingen! (Foto: Cees van Meerten - FotoExpressie) (Cees van Meerten - FotoExpressie)

Volg gratis zangworkshops bij Jeugdpopkoor Zinge!

Na een reeks grote optredens start Jeugdpopkoor Zinge!, dat zangers heeft uit onder meer Alblasserdam, de komende periode weer met nieuw top 40 repertoire.

ALBLASSERDAM - De eerstvolgende optredens staan voor na de zomervakantie gepland en daarom heeft Zinge! weer even tijd en wat plek voor nieuw talent. Gedurende het jaar treden de verschillende leeftijdsgroepen van Zinge! veel op. Met de nodige wedstrijden en festivals is er niet altijd voldoende tijd om meerdere nieuwe leden te ontvangen. Nu is die tijd er wel en omdat er Zingers! doorschuiven naar oudere leeftijdsgroepen hebben we weer een paar plaatsen vrij. Daarom nodigen we iedereen die ouder is dan 10 jaar en van zingen houdt uit om vanaf 25 mei 3x gratis in Cultureel centrum Cascade in Hendrik-Ido-Ambacht met ons mee te doen.

Dus sta jij al regelmatig op het podium bij bijvoorbeeld optredens op school? Of heb je juist nog nooit op een podium gestaan, maar zou je dat best graag willen? Dan zijn deze workshops iets voor jou. Tijdens deze workshops is er, net als bij de repetities van Zinge!, veel aandacht voor zangtechniek, ademhaling, beleving en presentatie. De nadruk ligt op het samen zingen met andere partijen, maar er is ook ruimte voor individuele aandacht. Aanmelden kan via de website www.zinge.nl. Wees wel snel. Het aantal plaatsen is beperkt. Ook nieuwsgierig geworden of nog meer overtuigd raken? Zie www.zinge.nl.

Meer berichten