In samenwerking met Voetbal International organiseert Hornbach Alblasserdam elk weekend in juni tot en met 15 juli workshops 'Maak een goal'. (Foto: Privé)
In samenwerking met Voetbal International organiseert Hornbach Alblasserdam elk weekend in juni tot en met 15 juli workshops 'Maak een goal'. (Foto: Privé) (Foto: Privé)

Hornbach organiseert workshop 'Maak een goal' in Alblasserdam

ALBLASSERDAM – Nederland gaat tijdens dit WK de meeste goals maken.

Goals bouwen, welteverstaan. In samenwerking met Voetbal International organiseert Hornbach Alblasserdam elk weekend in juni tot en met 15 juli workshops 'Maak een goal'.
• Elke vrijdag     18.30 - 20 uur
• Elke zaterdag  14 - 15 uur en 16 - 17 uur

"Terwijl andere landen hun krachten meten op het WK Voetbal, worden er in Nederland ook goals gemaakt", vertelt vestigingsmanager Joost ten Geuzendam van Hornbach Alblasserdam. "We roepen Nederlanders op om zelf een goal te maken: een voetbaldoel om lekker zelf een balletje te trappen. Of je nu beginnend of gevorderd klusser bent, iedereen kan aan deze projectshow deelnemen."

Tijdens de 'Maak een goal'-workshop laten de experts van Hornbach zien welke stappen je moet nemen om een doel te bouwen. Het formaat bepalen, de balken zagen en het net bevestigen: alles wordt stap voor stap uitgelegd. Vervolgens kun je zelf aan de slag.

Maak jij de mooiste goal? Voetbal International zal tijdens het WK ruimschoots aandacht besteden aan de campagne en creëert onder andere een speciale webpagina, www.VI.nl/maakeengoal.nl, waar zelfgemaakte goals kunnen worden gepost. De live-demonstraties bij Hornbach worden elk weekend tot en met 15 juli georganiseerd. Deelname is kosteloos. Kijk voor meer informatie op de website: https://www.hornbach.nl/projectshow.   

Meer berichten