Net als voorgaande jaren wordt het zwemfestijn opgezet door de Vrienden van de Dompelaar in samenwerking met Optisport en andere verenigingen. (Foto: Privé)
Net als voorgaande jaren wordt het zwemfestijn opgezet door de Vrienden van de Dompelaar in samenwerking met Optisport en andere verenigingen. (Foto: Privé) (Foto: Privé)

Zwemvierdaagse met volop activiteiten in De Dompelaar

Van 18 tot en met 22 juni wordt voor de 43e keer in Zwembad De Dompelaar in Groot-Ammers de zwemvierdaagse georganiseerd.

GROOT-AMMERS - Net als voorgaande jaren wordt het zwemfestijn opgezet door de Vrienden van de Dompelaar in samenwerking met Optisport en andere verenigingen. Iedere avond kan er tussen 18.00 en 20.00 uur banen gezwommen worden. Kinderen met minimaal A-diploma zwemmen 10 banen, volwassenen 20 banen. Inschrijven voor de hele week kost 4 euro voor abonnementhouders. Zonder abonnement betaal je 7,50 euro. Naast het banenzwemmen zijn er iedere avond activiteiten. Zoals de brandweer en buikschuiven op maandag, spelletjes met Molenwaard Actief op dinsdag. Woensdagavond is de inhaalavond met tafeltenniscompetitie en zwemclinics door zwemvereniging SVO.

Op donderdag is het traditionele muntjesduiken met suikerspin en nieuw zijn dan de funbroekraces. Na 4 keer zwemmen krijg je op vrijdagavond je felbegeerde medaille en wordt de zwemvierdaagse afgesloten met een spetterend optreden door de streetdance groep, superbom, hindernisbaan en zeemeermin zwemmen. Het wordt weer ouderwets gezellig. Kijk voor meer informatie op: https://www.facebook.com/vriendenvandedompelaar

Meer berichten