Foto: Paul Lapian

De Heer Koninklijk onderscheiden

Alblasserdam - Loco-burgemeester Peter Verheij heeft gisteren, woensdag 4 juli een Koninklijke Onderscheiding uitgereikt aan de heer F. de Heer uit Alblasserdam. Dat deed hij in de Gereformeerde Gemeente, Ebenhäezerkerk, Plantageweg 172, Alblasserdam. De Heer wordt benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau.

F. de Heer (63) zet zich al sinds 1994 belangeloos in voor de samenleving, in het bijzonder voor de Gereformeerde Gemeente Alblasserdam die 1500 leden telt. Hij was 24 jaar ouderling en scriba van de gemeente. Daarnaast was hij voorzitter van de bibliotheekcommissie van de Gereformeerde Gemeente Alblasserdam. Bovendien was hij als voorzitter en organist nauw betrokken bij het kinderkoor Jong Hamaälooth. Vanwege gezondheidsredenen is de heer de Heer in februari dit jaar gestopt met zijn vrijwilligerswerk voor de Gereformeerde Gemeente Alblasserdam.

In het verleden heeft De Heer zich tien jaar ingezet als leidinggevende bij de bijeenkomsten van de jeugdvereniging en bij bijeenkomsten van 16-jarigen van de Gereformeerde Gemeente Alblasserdam.
Hij was ook tien jaar redacteur van de kerkbode.

Meer berichten