Countryzanger Peter van Zijl de Jong.
Countryzanger Peter van Zijl de Jong. (Foto: pr)

Countrymuziek bij LiveMusic SummerCafé

Oud-Alblas - De Alblasserdamse band MultiMusic speelt zondagmiddag 15 juli weer in het LiveMusic SummerCafé op het terras van restaurant De Kat in de Wilg in Oud Alblas.

Als gastmuzikant is deze keer Peter van Zijl de Jong uitgenodigd om een set countrymuziek met de band ten gehore te brengen. Peter is een bekende muzikant in Alblasserdam en Papendrecht en speelt al vele jaren met diverse country & western muzikanten. Als zanger begeleidt hij zichzelf op gitaar en deze keer staat de hele begeleidingsgroep van MultiMusic tot zijn beschikking en dat zal vast heel goed ontvangen worden door het publiek op het terras van De Kat in de Wilg.

Zanger Dennis van Aarssen en zangeres Nicole Foree, die allebei al veel fans hebben in deze regio, zijn er natuurlijk ook weer bij en zorgen voor een heel gevarieerd programma. De muzikale leiding is zoals gewoonlijk in handen van pianist & accordeonist Martin Boskamp.

Het programma van het LiveMusic SummerCafé loopt steeds van 15.00 tot 18.00 uur en gaat bij slecht weer ook door, maar dan in de bovenzaal van het restaurant.
Voor dit zomerseizoen staan behalve aanstaande zondag 15 juli, nog op het programma: zondag 19 augustus samen met de populaire band The Rotations en tot slot zondag 2 september met een gastoptreden van violist Nathan Hol en klarinettist Peter Habraken.

De keukenbrigade van de Kat in de Wilg zorgt na afloop voor een gezamenlijke maaltijd met muzikanten en gasten. Keuze uit twee dagschotels (vis of vlees) en een dessert voor 17,50 euro per persoon, maar reserveren is wel aanbevolen.

Restaurant De Kat in de Wilg, Peperstraat 28, Oud Alblas, 0184 69 27 70.
De toegang voor het LiveMusic SummerCafé is gratis.

Meer berichten