Een debatavond voorafgaand aan de gemeenteraadsverkiezingen n Alblasserdam. Klokradio heeft daar samen met Rijnmond verslag van gedaan. (Foto: Ria Scholten)
Een debatavond voorafgaand aan de gemeenteraadsverkiezingen n Alblasserdam. Klokradio heeft daar samen met Rijnmond verslag van gedaan. (Foto: Ria Scholten) (Foto: Ria Scholten)

RTV Rijnmond live vanuit Kinderdijk

KINDERDIJK - Deze weken is de provinciale zender RTV Rijnmond bezig met de Zomertoer, verslaggevers trekken door de mooiste stukjes Holland.

Deze week zijn de verslaggevers in de Alblasserwaard. Vrijdagmiddag wordt het bezoek aan onze regio afgesloten met een live-uitzending van Rijnmond Nu in Kinderdijk. Klokradio werkt bij regionale activiteiten nauw met hen samen en zendt dit programma tussen 16.00 en 19.00 uur rechtstreeks uit via haar kanalen.

De verslaggevers van RTV Rijnmond zijn begonnen in het fraaie vestingstadje Nieuwpoort. Ze bezoeken tevens een kaasmakerij, zijn aanwezig op de paardenmarkt van Alblasserdam, testen de theetuinen en gaan met elkaar een partijtje boerengolf spelen. Vrijdag komt het team van Rijnmond NU naar het Bezoekerscentrum te Kinderdijk. Vlak bij de historische molens worden diverse gasten ontvangen en zal de druk van het toerisme op Kinderdijk zeker aan de orde komen.
 

Meer berichten