V.l.n.r: John van Krimpen, Wapen	van Alblasserdam. Jan Buijs, Blieck’s Point. Chaim Uvero, le	 Barrage. (Foto: Privé)
V.l.n.r: John van Krimpen, Wapen van Alblasserdam. Jan Buijs, Blieck’s Point. Chaim Uvero, le Barrage. (Foto: Privé) (Foto: )

Concert op de Alblas verbindt inwoners

Stichting Op De Alblas is blij dat de omringende horeca dit evenement zo goed heeft ontvangen en is dankbaar voor de sponsorbijdragen van le Barrage, Bliecks's Point en het Wapen van Alblasserdam.

ALBLASSERDAM - De samenwerking rondom dit evenement wordt steeds groter en verbindt Alblasserdam met zijn inwoners en daarbuiten. John van Krimpen (Wapen van Alblasserdam): "Erg fijn dat de stichting een gedurfd, vernieuwend initiatief in het centrum organiseert. Dit heeft alle ingrediënten voor een prachtig evenement."

Zaterdag 8 september is het zover en zal er een ponton van 10x10 meter, gericht naar de sluis op de dam, figureren als basis voor hoofdact Do, Soli Deo Gloria in big band formatie, de populaire Alblasserdamse coverband Unbend (www.unbend.nl) en een DJ. Chaim Uvero (Le Barrage) vertelt: "Als ras Alblasserdammer is het gat dat Alblaspop heeft achtergelaten nog steeds voelbaar. Dit nieuwe initiatief kan zomaar een nieuwe traditie worden om allemaal samen te komen. Met een drankje langs de waterkant of op ons terras met een verzorgd diner."

Jan Buijs (Blieck's Point): "We gaan bankjes en statafels plaatsen met mooi uitzicht over de sluis op het podium. Het doet me altijd goed om als drie horecagelegenheden hecht samen te werken voor een feest voor jong en oud."

Reserveer de besten plekken via www.lebarrage.nl, info@blieckspoint.nl en info@wapenvanalblasserdam.nl.

Meer berichten