Foto: Pixabay

Cursus over opvoeden van peuters

Nieuw-Lekkerland - Rivas Zorggroep begint in Nieuw-Lekkerland met een nieuwe serie van de cursus Peuter in zicht. De cursus bestaat uit drie avondbijeenkomsten en is bedoeld voor ouders met kinderen in de leeftijd van 1,5 tot en met 3 jaar. De eerste bijeenkomst vindt plaats op dinsdag 18 september.

'Peuter in zicht' is een praktische cursus waar ouders adviezen krijgen die van pas komen bij de opvoeding van een peuter. "Peuters kunnen last hebben van driftbuien, willen soms niet eten of luisteren niet", zegt Nelleke de Vries, één van de begeleiders van de cursus en pedagogisch adviseur bij Rivas. "Veel ouders krijgen hiermee te maken en tijdens deze cursus bespreken we hoe zij daarmee om kunnen gaan. We geven hen handige tips en praktische handvatten, die gericht zijn op een plezierig contact tussen ouder en kind. Ook kunnen de ouders onderling ervaringen uitwisselen."

Data

De bijeenkomsten in Nieuw-Lekkerland zijn van 19.45 tot 21.30 uur in 't Waellant aan de Ooievaar 10. De drie bijeenkomsten vinden plaats op dinsdag 18 september, 2 en 16 oktober. Aan deelname zijn geen kosten verbonden. Geïnteresseerden dienen zich vooraf wel aan te melden via n.de.vries@rivas.nl of bel 14 0184.

Meer berichten