Opening van Sporthal Molenzicht

Alblasserdam - Na vele jaren intensieve voorbereiding is het zover: op vrijdag 31 augustus wordt de nieuwe sporthal op Molenzicht geopend. Vanaf 16.00 uur zijn de genodigden en de leden van KDO en CKC van harte welkom voor de officiële opening om 16.30 uur.

Uiteraard wil de stichting alle belangstellenden de kans geven de nieuwe sporthal te bewonderen. De dag na de officiële opening volgt een open dag. Deze vindt plaats op 1 september van 10.00 tot 15.00 uur, met om 10.00 uur de opening. Aansluitend zijn er demonstraties.

In de turnhal worden er trainingen gegeven aan diverse groepen. Niet alleen kunnen de toeschouwers zien wat er allemaal gedaan kan worden in de nieuwe sporthal, ze kunnen zelf ook meedoen. In de grote hal staan hiervoor tussen 13.00 en 15.00 uur enkele gymtoestellen en korven klaar.

De Stichting Sporthal Molenzicht is er trots op deze aankondiging te kunnen doen. De verenigingen CKC Kinderdijk en KDO hebben jaren geleden het initiatief genomen. In goed overleg met de gemeente Alblasserdam heeft dit initiatief uiteindelijk geleid tot de bouw van een prachtige sporthal door Bouwbedrijf Vaessen in de wijk Kinderdijk. De hoop is dat jong en oud zowel van binnen als buiten Alblasserdam hier gaat sporten.

De sporthal is gevestigd aan de Groen van Prinstererstraat 109 in Alblasserdam.

Meer berichten