Rob Favier treedt op tijdens Nieuwpoort Open Sky op zaterdag 1 september.
Rob Favier treedt op tijdens Nieuwpoort Open Sky op zaterdag 1 september. (Foto: Tobias Huizing)

Openluchtdienst en optreden Rob Favier in Nieuwpoort

Nieuwpoort - Liedjesschrijver/zanger/entertainer Rob Favier treedt op zaterdagavond 1 september in Nieuwpoort op tijdens het tweedaags openluchtevenement Nieuwpoort Open Sky.

Rob Favier is van jongs af aan opgegroeid met muziek. Hij trok op zijn achttiende al door Europa met een fulltime band. Hierna begon hij aan de studie theologie die hij met succes afrondde.

Zoals velen al eerder ontdekt hebben, heeft hij een geheel eigen manier van optreden: een mengeling van liedjes en verhalen, waarbij het humoristische aspect duidelijk aanwezig is. Toch doet dat geen afbreuk aan de diepe inhoud van zijn woorden: "het zoeken naar datgene wat echt waardevol is, vanuit het Grote Nieuws van God ontdekken wat we daarmee kunnen in ons dagelijks leven, een plaatsje vinden als gelovig mens in de huidige maatschappij". De muziekstijl is niet goed te omschrijven: van pop tot luisterliedjes tot cabaret of ergens er tussenin.

Het optreden begint om 20.00 uur en gratis toegangskaarten kunnen besteld worden op de website van Nieuwpoort Open Sky: www.nieuwpoortopensky.nl.

Openluchtdienst

Op zondag 2 september houdt Nieuwpoort Open Sky een openluchtdienst met muzikale medewerking van De Mamaband uit Nieuwpoort en jongerenkoor Blended Voices uit Nieuwpoort/Langerak. Overdenking door dominee Henco Lopers uit Nieuwerkerk aan den IJssel. Toegang is gratis, maar er zal wel een collecte gehouden worden om de onkosten te bestrijden. Aanvang van de openluchtdienst 14.30 uur.

Het Dalletje

Alle activiteiten van Nieuwpoort Open Sky vinden plaats in Het Dalletje aan de Schippersweg in Nieuwpoort. Het Dalletje ligt binnen de wallen aan de rand van Vestingstad Nieuwpoort (Zuid-Holland). Het Dalletje is bereikbaar via Het Hoofd in Nieuwpoort. Daar kunnen bezoekers hun auto of fiets parkeren.

Meer berichten