Vanaf september start een nieuwe groep gericht op spreekvaardigheid. (Foto: Privé)
Vanaf september start een nieuwe groep gericht op spreekvaardigheid. (Foto: Privé)

Spreekles Nederlandse taal

ALBLASSERDAM - Stichting Welzijn Alblasserdam (SWA) en het Centrum voor Jeugd en Gezin (CJ&G) slaan de handen ineen om mensen in Alblasserdam die de Nederlandse taal beter wil leren spreken, lezen of schrijven verder te helpen. Vanaf september start een nieuwe groep gericht op spreekvaardigheid.

In Alblasserdam neemt de vraag naar lessen rondom de Nederlandse taal nog steeds toe. Er zijn al diverse mogelijkheden voor taallessen, maar nog niet voor iedereen kan een passende manier worden gevonden. Om meerdere mensen tegelijk te kunnen helpen zal in september worden gestart met spreeklessen Nederlandse taal en wel op vrijdagochtend van 9.30 tot 11.00 uur op het kantoor van SWA aan de Cortgene 20 te Alblasserdam.

Er kunnen maximaal 10 personen deelnemen aan de spreeklessen en men moet zich wel vooraf opgeven. Voor de lessen wordt een bijdrage van € 10,00 per tien lessen gevraagd, omgerekend € 1,00 per les dus. Door een bijdrage te vragen, verwacht SWA aanwezigheid te stimuleren. Voor meer informatie kunt u contact opnemen via info@stichtingwelzijnalblasserdam.nl of via 078 – 20 21 22 0.

Meer berichten