Nathan Hol, Simon Dekker, Martin Boskamp en Marcel Perik. (Foto: pr)
Nathan Hol, Simon Dekker, Martin Boskamp en Marcel Perik. (Foto: pr) (Foto: pr)

Laatste LiveMusic SummerCafé van seizoen

Oud-Alblas - De Alblasserdamse band MultiMusic speelt zondagmiddag 2 september weer in het LiveMusic SummerCafé op het terras van restaurant De Kat in de Wilg in Oud Alblas.

Het zeer succesvolle zomerprogramma wordt afgesloten met een gastoptreden van de bekende violist Nathan Hol en klarinettist Peter Habraken. Speciaal voor deze middag heeft Nathan samen met Simon Dekker, de gitarist van MultiMusic een selectie gemaakt van lekker in het gehoor liggende Gipsy Jazz stukken in de stijl van Django Reinhardt en Stéphane Grappelli. Daarin zullen behalve de viool van Nathan en de klarinet van Peter, ook de accordeon van Martin Boskamp, de gitaar van Simon Dekker en de vibrafoon van Sandro Estourgie uitstekend tot hun recht komen. Marcel Perik is er op de contrabas en Peter Boermans op de drums.
Voor de vocale nummers zijn er de zangeressen Iris Boermans en Nicole Foree en de zanger Dennis van Aarssen.


Het programma van het LiveMusic SummerCafé loopt steeds van 15.00 tot 18.00 uur en gaat bij slecht weer ook door, maar dan in de bovenzaal van het restaurant.
Het zomerseizoen wordt hierbij afgesloten, maar traditiegetrouw verhuist het LiveMusic Café begin november naar Cultureel Centrum Landvast in Alblasserdam.

De keukenbrigade van de Kat in de Wilg zorgt na afloop, voor een gezamenlijke maaltijd met muzikanten en gasten. Keuze uit twee dagschotels (vis of vlees) en een dessert voor slechts 17,50 euro per persoon, maar reserveren is wel aanbevolen.
Restaurant De Kat in de Wilg, Peperstraat 28, Oud Alblas, 0184 69 27 70.
De toegang voor het LiveMusic SummerCafé is gratis.

Meer berichten