Foto: pr

Molenmarkt Kinderdijk

Kinderdijk – De molenmarkt in Kinderdijk komt er weer aan! Op vrijdag 7 september (morgen!) zijn de straten van het dorp weer gevuld met kramen, gezelligheid en sfeer. De braderie begint om 17.00 uur en eindigt rond 22.30 uur. De opbrengst gaat naar het onderhoud van de speeltuin ´t Balkengat in Kinderdijk.

Het is inmiddels een bekende traditie. De Kinderdijkse molens staan inmiddels weer prachtig in het licht. De dijk is opgesierd met verlichte dijkmolens en gevelverlichting. Het hoogtepunt van de week is op vrijdagavond. Dan wordt de jaarlijkse Molenmarkt gehouden. Het speeltuincomité van ´t Balkengat organiseert deze markt met veel vrijwilligers.

Bezoekers kunnen genieten van de verlichte avondmarkt of een wandeling langs het verlichte molencomplex. Op de Schansweg en de Beatrixweg is in de vele kramen weer van alles te vinden. Natuurlijk is er voldoende gelegenheid voor eten en drinken.

Ook dit jaar staan de deuren van de voetbalvereniging De Zwerver open! Op het voetbalveld kunnen kinderen een court spelen. De voetbalvereniging staat er met een kraam, waar je meer informatie kunt krijgen over de voetbaltraingingen.

En natuurlijk op de Christineweg is er weer de kinderrommelmarkt. Daar verkopen de kinderen van Kinderdijk hun spulletjes. Een vrolijke noot op de markt wordt verzorgd door de feestband de Nootgedacht.

Meer berichten