Mede door het goede weer was de clinic goed bezocht. (Foto: Privé)
Mede door het goede weer was de clinic goed bezocht. (Foto: Privé) (Foto: )

Zonovergoten bootcampclinic AAA goed bezocht

ALBLASSERDAM - Op zaterdag 29 september heeft atletiek vereniging AAA een gratis clinic voor Running Bootcamp gegeven. Mede door het goede weer was de clinic goed bezocht.

Een Running Bootcamp is een Intensieve training met afwisselend oefeningen en hardlopen die de deelnemers in eigen tempo kracht en conditie laat opbouwen. Het is daardoor geschikt voor de beginnende en gevorderde sporter. De vorm van sport wint daarom snel aan populariteit.

Alle trainers waren voor deze clinic aanwezig waardoor alle deelnemers voldoende aandacht kregen bij deze eerste kennismaking met een bootcamp.  "Het Running Bootcamp is erg populair en we doen er alles aan om een bootcamp van hoge kwaliteit met een hoge mate van persoonlijke begeleiding aan te bieden in het damdorp" Aldus Nicole Hartkoorn, een van de vier bootcamp trainers en drijvende kracht achter de clinic van afgelopen zaterdag.

Voor iedereen die er afgelopen zaterdag niet bij kon zijn, is er nog de mogelijkheid om tijdens de reguliere bootcamp avonden een proeftraining te volgen.

Running Bootcamp is voor iedereen toegankelijk, beginner of gevorderd, oud of jong. Er wordt met ieder niveau rekening gehouden. Om kennis te maken met Running Bootcamp biedt Atletiekvereniging AAA vrijblijvend een gratis proefles aan. Deze worden gegeven op maandag en donderdagavond van 19:45 tot 20:45uur op Sportpark Souburgh aan de Bas Verhoevenweg 4, 2952 AV Alblasserdam.

Voor vragen of voor iedereen die zeker wil zijn van een plekje: bootcamp@aaa-atletiek.nl.

Meer berichten