Anja van Hoorne heeft al heel wat spulletjes verzameld voor de verkoop.
Anja van Hoorne heeft al heel wat spulletjes verzameld voor de verkoop. (Foto: Ria Scholten)

Brocante- en rommelmarkt voor het goede doel

Oud-Alblas - Anja van Hoorne van Zorgboerderij De Wevershof houdt op zaterdag 20 oktober een kleinschalige indoor brocante- en rommelmarkt. Dat gebeurt in de rode loods aan de Noordzijde 23b, waarin vroeger de kaasmakerij was gevestigd.

"Met deze rommelmarkt gaat de wens van een van onze cliënten, die een maand geleden helaas is overleden, in vervulling", vertelt Anja. "Hij werd de koning van de rommelmarkt genoemd en was altijd bezig met het verzamelen van zijn 'schatten'. Hij zou het prachtig hebben gevonden dat zij komende zaterdag worden verkocht. De standhouders bieden onder andere haak- en bloemwerk en spulletjes uit grootmoeders tijd te koop aan. Wie op zoek is naar een mooie, geborduurde handdoek of een gehaakte sprei is op de markt eveneens aan het juiste adres. Daarnaast is er een ruim aanbod van rommelmarktspullen, waaronder gereedschap, speelgoed, kleding, huishoudelijke artikelen, lp's en boeken."

De markt duurt van 10:00 tot 15:00 uur. De entree is gratis en er is voldoende parkeergelegenheid. De opbrengst van de spullen die Anja verkoopt komt ten goede aan de zorgboerderij, evenals de voor de kraampjes ontvangen huur.

Meer berichten