Het was een zeer geslaagde middag volgens de Alblasserdamse club. (Foto: Privé)
Het was een zeer geslaagde middag volgens de Alblasserdamse club. (Foto: Privé) (Foto: Privé)

Open middag jongste jeugd HC Souburgh

Op de mooie zonnige woensdagmiddag 17 oktober organiseerde HC Souburgh voor het eerst een open middag voor alle jongste jeugd van HC Souburgh en voor alle geïnteresseerde kinderen uit Alblasserdam, Papendrecht, Sliedrecht, Nieuw-Lekkerland, Wijngaarden.

ALBLASSERDAM - Door middel van posters, flyers en alle sociale media kanalen werd deze middag bekend gemaakt. De opkomst telde zo'n 120 kinderen in de leeftijd van 4 tot en met 10 jaar. De kinderen konden met een strippenkaart zelf uitkiezen naar welk onderdeel ze gingen. Naast hockey konden ze zelf gebakken cupcakes versieren en zich uitleven op een springkussen.

Na de actieve middag waren er voor alle kinderen broodjes knakworst en bij vertrek ontvingen ze een goodiebag met informatie en een appeltje. Alle boodschappen hiervoor zijn gesponsord door de plaatselijke Albert Heijn. Matthias de Graaf van DGP Fun zorgde voor de springkussens. Door het organiseren van deze middag hoopt HC Souburgh meer mensen uit de omgeving kennis te laten maken met de hockeyclub en jeugd kennis te laten maken met hockey. De Jongste Jeugdcommissie van HC Souburgh kijkt terug op een zeer geslaagde middag. Zie www.souburgh.nl.

Meer berichten