Zanger Dennis van Aarssen succesvol in The Voice of Holland

Alblasserdam - Dennis van Aarssen speelt al een paar jaar mee in de Alblasserdamse band Multi-Music en is dus geen onbekende voor de vele bezoekers van het Live Music Café dat in de wintermaanden plaats vindt in cultureel centrum Landvast in Alblasserdam en in de zomermaanden op het terras van restaurant De Kat in de Wilg in Oud-Alblas. Dit seizoen doet Dennis mee aan het televisieprogramma The Voice of Holland.

Vrijdagavond 2 november was hij al direct aan de beurt voor de eerste serie Blind Auditions waarbij de jury de zangers en zangeressen niet kan zien, maar alleen kan horen. Dennis zong het nummer Come Fly With Me, dat bekend is geworden door de bekende Amerikaanse zanger Frank Sinatra. Gelukkig draaiden de stoelen van alle vier de juryleden en koos Dennis jurylid Waylon uit om hem te coachen voor de volgende stappen die genomen moeten worden, met als eerste de zogenaamde Battles en misschien uiteindelijk de Liveshows, waarbij het publiek via telefoon kan mee beslissen over kandidaten.

Hopelijk lukt het Dennis nog verder te komen in The Voice of Holland. Met zijn muzikaal talent moet het mogelijk zijn om de Michael Bublé van de Alblasserwaard en de rest van Nederland te worden.

Meer berichten