De kinderschaatsbaan. (Foto: Privé)
De kinderschaatsbaan. (Foto: Privé) (Foto: Privé)

Winter op de Boerderij bij Avonturenboerderij

Vanaf zaterdag 17 november is het 'Winter op de Boerderij' bij Avonturenboerderij Molenwaard: begroet de Sint en Pieten of schaats een rondje op de kinderschaatsbaan.

MOLENWAARD - Natuurlijk hoort in de maanden november en december het vrolijke, winterse feest: Sinterklaas! Ook op de Avonturenboerderij. De Sint heeft speciaal zijn Boerderijpieten uit Spanje meegenomen. Ook is de Goedheiligman er zelf op 17 november, 18 november, 24 november, 25 november, zaterdag 1 december en zondag 2 december. Bovendien hebben Fien en Teun tijdens Sinterklaas een speciale show, waarin ze natuurlijk hun schoentje mogen zetten. En wil je net als Fien en Teun je schoentje zetten? Kom dan op 5 december naar de Avonturenboerderij en laat je schoentje door de Pieten vullen.

Vanaf 17 november kan je met je broertjes, zusjes, vriendjes en vriendinnetjes gezellig schaatsen op de Fien & Teun-kinderschaatsbaan bij de Avonturenboerderij. Schaatsen voor de kinderen zijn te leen op het park, en zijn inbegrepen bij de entreeprijs tot het park. Kortom, weer volop winterpret bij Avonturenboerderij Molenwaard: waar spelen ontdekken is.

Meer berichten