Foto: Iem de Groot

AAA Atletiek start halve marathongroep

Alblasserdam - AAA Atletiek start bij voldoende interesse in december een halve marathongroep.

Doel van deze groep is om hardlopers die nog weinig ervaring hebben met het lopen van langere afstanden, maar heel graag een keer een halve marathon zouden willen lopen, te begeleiden naar het uitlopen van de Biesbosch halve marathon (tweede week maart 2019).

Om te zorgen dat alle deelnemers goed mee kunnen komen met de training is het belangrijk dat alle deelnemers gezond en blessurevrij zijn en comfortabel 5 tot 8 km kunnen lopen op een snelheid van 6.00 min/km (= 10 km/u).

Voor geïnteresseerden is er op maandagavond 26 november om 20.00 uur een informatieavond in het clubgebouw van AAA Atletiek op sportpark Souburgh.

De trainingsdagen zijn op maandag (20.00 uur, korte duurloop met tempowisselingen), woensdag (20.00 uur, baantraining met intervallen) en zaterdag (10.00 uur, lange duurloop). Bij voldoende aanmeldingen start de nieuwe groep op zaterdag 1 december om 10.00 uur.

Voor aanmeldingen en meer informatie mailen geïnteresseerden hun naam, leeftijd en loopervaring naar halve-marathongroep@aaa-atletiek.nl.

Meer berichten