Het koor. (Foto: Privé)
Het koor. (Foto: Privé) (Foto: Privé)

Popkoor Prestige zoekt nieuwe leden

ALBLASSERDAM - Prestige is met meer dan twintig koren de grootste en meest professionele popkoren- organisatie van Nederland. In juni 2016 is Popkoor Prestige van start gegaan in Alblasserdam, onder leiding van dirigente Mariska Prins. Sindsdien groeit het koor gestaag, zowel in omvang als zangkwaliteit.

29 november had het koor in Landvast hun tweede mini-concert. Het concert, welk uit twee optredens bestond, werd net als vorig jaar heel goed ontvangen door het publiek.

De repetities zijn door de enthousiaste en vakkundige dirigente een feest om mee te maken. Maar ook na de repetities is het gezellig met elkaar in de lounge. 
 
Wekelijks vinden de repetities plaats op donderdagavond van 19.30 tot 21.30 uur in de  muzikale theaterzaal "Royaal" van Landvast. Ben je 12 jaar of ouder en houd je van zingen? Dan ben je van harte welkom op het koor.  
 
Zangervaring en noten lezen zijn geen vereiste, plezier in samen zingen wel. Het repertoire bestaat uit de nieuwste Top 40 hits. De optredens zijn spetterend. Met live band, choreografie en professioneel licht en geluid. 
 
Belangstellenden mogen twee keer op proef meezingen. Voor deze twee proeflessen betaalt u maar 7 euro. De eerstvolgende proeflessen zijn op 10 en 17 januari. 
 
De dirigente geeft vooraf en tijdens de repetitie uitleg over de bladmuziek, en begeleidt de leden bij het zingen. Om te bepalen in welke stemgroep je het beste past (er zijn vijf stemgroepen), wordt er in overleg een stemscan gedaan. 
 
Naast de wekelijkse repetities worden er zanglessen, workshops, concerten en evenementen georganiseerd. Aanmelden kan via www.popkoorprestige.nl

.

Meer berichten