Er worden loodgietersgeheimen onthuld. (Foto: Privé)
Er worden loodgietersgeheimen onthuld. (Foto: Privé)

Loodgietersgeheimen onthuld bij Hornbach Alblasserdam

ALBLASSERDAM - Elk weekend in januari en februari organiseert Hornbach Alblasserdam de projectshow 'Badkamer Renoveren'. Tijdens deze interactieve sessies van een uur geven sanitair-experts advies over verschillende renovatieklussen. De bouwmarkt organiseert de workshops iedere vrijdag om 18.30 uur en op zaterdagen om 14.00 en 16.00 uur.

"Tijdens deze projectshow laten we zien hoe makkelijk én leuk het is om zelf de badkamer op te knappen", vertelt vestigingsmanager Joost ten Geuzendam. "Met bijvoorbeeld kleine aanpassingen als het vervangen van de kraan of de wastafel krijgt de badkamer een compleet nieuwe uitstraling. Speciale aandacht is er voor het installeren van de toe- en afvoeren. Of je nu beginnend of gevorderd klusser bent, iedereen kan aan deze projectshow deelnemen."

De specialisten van de bouwmarkt, gelegen aan de Kelvinring 60, starten de workshop met een korte introductie. Daarna worden de handen uit de mouwen gestoken. Uiteraard is er alle ruimte om vragen te stellen. Ook worden tips gegeven over het benodigde gereedschap en materialen. "Na het bijwonen van deze projectshow kun je meteen thuis aan de slag", aldus Ten Geuzendam. De projectshows van Hornbach zijn kosteloos en inschrijven vooraf is niet nodig. Kijk voor meer informatie op de website: https://www.hornbach.nl/projectshow.   

Meer berichten