Dit jaar bestaat Bibliotheek Bleskensgraaf alweer 10 jaar. (Foto: Privé)
Dit jaar bestaat Bibliotheek Bleskensgraaf alweer 10 jaar. (Foto: Privé) (Foto: )

10 jaar Bibliotheek Bleskensgraaf

Dit jaar bestaat Bibliotheek Bleskensgraaf alweer 10 jaar! En dat gaan we natuurlijk vieren. Want 10 jaar bieb in Bleskensgraaf betekent: 10 jaar bezoekers, 10 jaar activiteiten, 10 jaar boeken, 10 jaar medewerkers, maar vooral 10 jaar verhalen. Daarom vieren we onze verjaardag graag met alle inwoners van Bleskensgraaf en omstreken. Dit doen we met allerlei feestelijke activiteiten.

BLESKENSGRAAF - Speciaal voor het 10-jarig jubileum organiseren we een toffe schrijfwedstrijd voor kinderen uit groep 7 en 8. De opdracht luidt als volgt: schrijf een mooi verhaal over vriendschap in maximaal 2500 woorden. Insturen kan t/m 20 januari via teambleskensgraaf@debibliotheekaanzet.nl of bij de balie van de bieb. Jurylid van de Schrijfwedstrijd is Tamara Geraerds, bekend van onder andere Christoffer Plum en Echo. De winnaar of winnares maken we bekend op 30 januari.

Tijdens deze bijzondere Voorleeswedstrijd dagen we de volwassen uit! We draaien de rollen om. Wie durft voor te lezen voor de meest kritische kinderjury van Bleskensgraaf? Je mag maximaal 7 minuten voorlezen uit een zelfgekozen kinderboek. Durf jij het aan? Kom langs op woensdag 30 januari om 14.30 uur in het restaurant van Graafzicht (Bibliotheek Bleskensgraaf).

Wat zijn de 10 favoriete boeken van Bleskensgraaf? Welke bijzondere, grappige of ontroerende titels zijn nou het meest gelezen? Kom langs in de bibliotheek en vul jouw top 3 in op een kaartje. Daarna stellen wij dé 10 van Bleskensgraaf samen aan de hand van alle ingevulde titels.

Kortom: een bomvol feestprogramma met voor elk wat wils. We hopen iedereen te zien in Bibliotheek Bleskensgraaf! Stuur voor meer informatie een mailtje naar m.luycks@debibliotheekaanzet.nl of kom langs! En na deze feestelijke activiteiten gaan we op naar de volgende 10 jaar. Met nieuwe verhalen in een bibliotheek waar mensen zich kunnen ontwikkelen, laten inspireren en anderen kunnen ontmoeten.

Meer berichten