Veel mensen genoten  van het nieuwjaarsontbijt. (Foto: Privé)
Veel mensen genoten van het nieuwjaarsontbijt. (Foto: Privé) (Foto: Privé)

Geslaagd nieuwjaarsontbijt bij de SWA

ALBLASSERDAM - Meer dan honderd sportievelingen, die gebruik maken van het bewegingsaanbod van Stichting Welzijn Alblasserdam (de SWA), genoten deze week van een nieuwjaarsontbijt. In plaats van deelname aan de wekelijkse bewegingslessen, werden alle groepen bij elkaar gehaald om het jaar alsnog op een bijzondere manier te starten.

De deelnemers van line dancen, stijldansen, soepel & ontspannen en stoelyoga waren dinsdag aanwezig in sportcentrum Blokweer. De groepen Fit en Vitaal, in totaal vijf verschillende groepen door heel Alblasserdam, waren donderdag te gast in de recreatieruimte van Het Anker. Beide groepen werden getest op hun kennis omtrent gezonde voeding en voldoende beweging. De winnaar ging naar huis met een zeer toepasselijk fruitkistje. 'Het leuke is om de groepen eens allemaal bij elkaar te zetten', aldus Leroy Benschop, sociaal makelaar bij de SWA. 'Iedereen maakt gebruikt van onze bewegingslessen, maar de meeste deelnemers kennen alleen hun eigen clubje. Op deze manier spreken we elkaar allemaal eens en dat zorgt weer voor leuke contacten.' De organisatoren zijn zeer tevreden over het gezamenlijk ontbijt en wat hen betreft wordt het een jaarlijks evenement!

Alblasserdammers die wat meer willen bewegen kunnen kijken op www.stichtingwelzijnalblasserdam.nl of contact opnemen met Leroy Benschop, Sociaal Makelaar, via leroy@stichtingwelzijnalblasserdam.nl.

Meer berichten