Foto:

Kaartverkoop 35ste Back to Vinyl start 16 februari

Alblasserdam – De liefhebbers moeten nog eventjes geduld hebben, want pas op zaterdag 6 april barst het feest Back to Vinyl los in Landvast. Om daar bij te kunnen zijn, is het wel noodzakelijk een kaartje te bemachtigen. De kaartverkoop start zaterdag 16 februari stipt om 10 uur.

Ook na 34 keer zit voor de organisatoren Ben Bochanen, Harry Kemp, Lykele Bokhorst en Ariejan Boon de sleet er nog lang niet op. "Als we zien dat de bezoekers met een grijns van oor tot oor binnenkomen en ze vervolgens met een nog grotere grijns weer naar huis gaan, dan is voor ons het feest al geslaagd. De bezoekers geven ons zo'n boost, daar kun je weken op teren," geeft Ariejan Boon aan. Ben Bochanen merkt op dat als dat plezier er niet meer is, het afgelopen is. "Maar daar krijgen we geen kans toe, schat ik zo in," lacht Ben.

Het is zaak om tijdig de kaartjes te regelen, want de tickets vliegen er spreekwoordelijk uit. "Elke keer weer krijgen we trieste mensen aan de lijn, die hebben misgegrepen," zegt Lykele Bokhorst. "Zorg ervoor dat je tijdig je kaartje scoort." "En dat betekent dus op tijd inloggen bij Landvast of nog beter: kom zaterdag 16 februari rond 9:30 uur naar Landvast," geeft Harry Kemp aan. "Er hangt op die ochtenden altijd een heel gezellige sfeer van gelijkgestemde mensen die voor een kaartje voor een leuk feest gaan."

Als altijd worden er weer twee ruimten ingericht in de bovenverdieping van Landvast: eentje voor classic rock en eentje voor soul/disco. De muziek komt uiteraard alleen van vinyl. "We hebben alleen platenspelers tot onze beschikking en vinyl uit 60/70/80," geeft Ariejan Boon aan. "Sommige mensen zie je op zo'n avond loeren: staat er toch nog ergens een cd-speler of computer? Maar de muziek komt toch echt van oud vinyl," lacht Boon.

Kaartverkoop

De kaartjes worden alleen door Landvast verkocht. Dat kan aan de balie, Haven 4 in Alblasserdam of online via de website www.landvast.nl. Wees er op tijd bij, want de tickets vliegen er traditioneel heel snel uit. De kaartverkoop start op 16 februari om 10.00 uur.

Back to Vinyl vindt plaats op 6 april. Die avond gaan de deuren open om 21.00 uur; het feest in de bovenverdieping van Landvast begint om 21.30 uur.

Meer berichten