Aanstaande vrijdagmiddag wordt er in de Schrijfherberg een workshop 'Schrijven vanuit je hart' gehouden. (Foto: Schrijfherberg)
Aanstaande vrijdagmiddag wordt er in de Schrijfherberg een workshop 'Schrijven vanuit je hart' gehouden. (Foto: Schrijfherberg) (Foto: )

Workshop: Schrijven vanuit je hart

Bleskensgraaf - Het voorjaar hangt in de lucht. Vogeltjes die 's morgens naar hartenlust zingen en ontluikende bloemknoppen in de tuin. Het lijkt alsof de natuur na een lange winterslaap opnieuw ontwaakt. De tijd bij uitstek om stil te staan en te overdenken waar je staat in het leven. Luister je met aandacht naar je hart? Weet je wat zich afspeelt binnenin jou? Ontdek dit al schrijvend in de Schrijfherberg. Creëer bewust tijd voor jezelf.

"We schrijven intuïtief in een sfeervolle ambiance", vertelt schrijfcoach Ditty van Drenth. "Tijdens de schrijfworkshop luister je in stilte naar je pen en naar je hart." Ze biedt de deelnemers eenvoudige korte schrijfoefeningen aan. "We schrijven met pen en papier en alles wat aan het papier wordt toevertrouwd is goed. Met deze schrijfreflectietechniek keer je naar binnen om te ontdekken wat er gehoord en verwoord wil worden. We lezen onze schrijfsels voor en op die manier keer je weer naar buiten." Schrijfervaring is niet nodig.De Schrijfherberg wordt iedere laatste vrijdag van de maand gehouden in restaurant 'De Burgemeester' in Bleskensgraaf. De schrijfworkshop begint vrijdagmiddag 22 februari om 13.30 uur. Elke bijeenkomst kan apart bezocht worden. Er is steeds een ander thema. Opgeven hoeft niet, maar is wel handig. E. schrijfherberg@gmail.com. Voor meer info: M. 06 - 451 32 944.

Meer berichten