Klarinettist Peter Habraken en violist Nathan Hol. (Foto: Privé)
Klarinettist Peter Habraken en violist Nathan Hol. (Foto: Privé) (Foto: Privé)

Live Music Café met Nathan Hol en Peter Habraken

ALBLASSERDAM - Zondag 10 maart organiseert de band MultiMusic weer, voor laatst in dit winterseizoen, het Live Music Café in Cultureel Centrum Landvast in Alblasserdam. Deze keer zijn als gasten violist Nathan Hol en klarinettist Peter Habraken uitgenodigd. Zij brengen samen met Martin Boskamp op accordeon en Marcel Perik op contrabas een aantal speciaal gearrangeerde nummers voor een akoestisch kwartet met grotendeels bekende nummers.

MultiMusic is er natuurlijk zelf ook en gaat zich steeds meer richten op bekende zangnummers die in de loop der jaren steeds een belangrijker deel van het programma zijn geworden. Uiteraard allemaal nummers die heel goed passen in de gezellige sfeer van het Live Music Café. Zangeressen Iris Boermans en Nicole Foree nemen dit keer de zang voor hun rekening met diverse Engelstalige en Nederlandstalige nummers uit hun uitgebreide repertoire. Zanger Dennis van Aarssen, die vorig weekend de finale van The Voice of Holland won, is zich nog aan het beraden in welke richting hij zijn toekomst gaat plannen. Hopelijk ziet hij kans om af en toe nog met het Live Music Café mee te doen in het zomerprogramma van dit seizoen. Voor het jazzy solowerk is Sandro Estourgie er weer op de vibrafoon, terwijl de muzikale begeleiding weer in handen is van muzikaal leider Martin Boskamp op piano, Marcel Perik op contrabas en invaller Jack Weijts op drums.

Het Live Music Café wordt meestal druk bezocht door jong en oud, in een gezellige en ongedwongen sfeer met lekker in het gehoor liggende muziek, een praatje, een drankje en voor sommigen zelfs een dansje !

Het Live Music Café is dit winterseizoen voor het laatst en wordt in de zomermaanden verhuisd naar het terras van restaurant De Kat in de Wilg in Oud Alblas. Zodra de datums bekend zijn worden die bekend gemaakt via de regionale bladen. Het muzikale programma loopt van 15.00 tot 18.00 uur. Toegang voor het Live Music Café is altijd gratis.

Meer berichten