Hella van der Wijst. (Foto: pr)
Hella van der Wijst. (Foto: pr) (Foto: pr)

Avond met Hella van der Wijst rondom 'Troost'

Alblasserdam - Op uitnodiging van de Havenkerk/Ontmoetingskerk, in samenwerking met boekhandel de Schuilplaats en uitgeverij Kok-Boekencentrum, is Hella van der Wijst woensdagavond 6 maart te gast in Alblasserdam. Het thema is 'troost'.

Wat is troost, en hoe werkt het? Hoe leef je met vragen waarop geen antwoord is? Waar vinden mensen troost? Waarom is het delen van verdriet zo belangrijk? Wat moet je als naaste wel en vooral niet zeggen? Deze vragen zullen aan bod komen. Journalist en presentator Hella van der Wijst is onder meer bekend van het EO-programma Ik mis je. Van haar verscheen onlangs het boek Troost – als je iemand mist. Het boek is een weerslag van gesprekken bij het graf en de inzichten die deze gesprekken opleveren alsmede van inzichten van mensen die in professionele context met troost bezig zijn.

Op 6 maart is er ruimte voor troostverhalen en voor troostinzichten, een interview in de stijl van 'Ik mis je'. Livemuziek is er van zangeres Jolanda Huigen en gitarist Bert Nuninga. Het boek is te koop en kan worden gesigneerd.

De avond begint om 20.00 uur op het adres Plantageweg 13a. Entree: gratis, wel reserveren. Reserveren kan via Schuilplaatsboeken.nl, in de winkel of telefonisch: 078-6913068.

Meer berichten